Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
Få 3 utg. av National Geographic + Proff kikkert
Skjul

Få 3 utg. av National Geographic
+ Proff kikkert
– Spar kr 990

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
kr 1 089,85
kr 99,50
+ kr 39,50 i porto og eksp.
Spar kr 990!
  1. Få innsikt i forskernes banebrytende fremskritt, vær med og gå i bresjen for elefanter og andre dyr fra krypskytterne
  2. Ta temperaturen på verdens vulkaner, orkaner og isbreer, bli med arkeologene på oppdagelse blant fortidens mysterier
  3. 14 dagers angrerett
  4. Ingen bindingstid
  5. Magasinet leveres portofritt

Mitilux-kikkert

Denne proffe kikkerten fra Mitilux med 8 ganger forstørrelse og 40 mm objektivdiameter gir krystallklare bilder i nesten alle miljøer, både på nært hold og på lengre avstand. Kort sagt en robust, gummiarmert ledsager til naturobservasjoner, turer, sportsarrangementer, sightseeing, teater og konserter.
Flerlagsbehandlet optikk og utmerket, nøyaktig fokus hjelper deg å få øye på hver eneste detalj. En lengre øyeavstand gjør det behagelig å titte i lengre perioder, selv med briller.
Veske, halsreim, linsebeskyttelse følger med.
Størrelse: 180 mm x 55 mm x 145 mm (B x H x D), vekt 727 g.

Verdi: 850,00

Andre tilbud fra National Geographic

Se alle tilbudene fra National Geographic

National Geographic

National Geographic er bladet som brenner for å vise deg vår fantastiske verden. Ta del i forskningens siste oppdagelser, og les spennende reportasjer om nåtidige og historiske verdensbegivenheter.

National Geographics skribenter og fotografer er kjent for å være blant de beste i verden. Gjennom enestående fotoreportasjer inviteres leserne med til steder hvor ingen mennesker har vært før. Få innsikt i forskernes banebrytende fremskritt, vær med og gå i bresjen for elefanter og andre dyr fra krypskytterne, ta temperaturen på verdens vulkaner, orkaner og isbreer, bli med arkeologene på oppdagelse blant fortidens mysterier, og hold deg oppdatert om aktuelle utviklingstrender og globale utfordringer.

Mye mer enn et magasin
Bak magasinet står den allmennyttige organisasjon National Geographic Society, som i 125 år har støttet mer enn 11 000 prosjekter innenfor vitenskap, naturvern og oppdagelsesreiser som bringer ny kunnskap rett hjem fra felten.

På verdensplan utgis magasinet på 40 forskjellige språk og har 40 millioner lesere.

Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover

Få 3 utg. av National Geographic
+ Proff kikkert – Spar kr 990

kr 1 089,85
kr 99,50
+ kr 39,50 i porto og eksp.
Spar kr 990!